Nou Plateste cu cardurile Credit Europe - Card Advantaj si Card Optimo (3DSecure)

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Extensie pentru OPENCART 2.3.0.2

O noua metoda de plata disponibila! Plătește folosind cardurile de credit de la CreditEurope (card Advantaj și card Optimo). Utilizeaza extensia ce iti permite să configurezi ambele tipuri de carduri disponibile.

Functionalitati::

 • Preautorizarea tranzactiilor - atunci cand un client achizitionaza din magazin utilizand unul dintre cardurile CreditEurope, plata este blocata. Tu esti singurul care poate decide daca tranzactia este finalizata, pe pagina procesatorului. In cazul anularii tranzactiei, statusul comenzii in lista acestora din zona de administrare, este automat modificata.
 • Posibilitatea de a defini setari globale (atat pentru cardul Avantaj cat si pentru Optimo, separat sau in comun) - Urmatorii pasi pot fi configurati intr-un singur loc pentru ambele carduri. Acest lucru nu impiedica setari particulare ale fiecarui card, daca este necesar.
 • Rate particularizare - pentru cardul Avantaj se pot defini cu multa usurinta propriile sisteme de rate, conform celor agreate contractual cu banca.
 • Mod testare - pana in momentul in care esti sigur ca setarile sunt corecte, acesta functionalitate iti permite sa testezi modul de lucru cu noua metoda de plata. Cum? Simplu: in magazin esti conectat ca si client iar intr-un tab distinct cu administratorul in backend. Astfel esti in control deplin al intregului proces de lucru pana plata devine publica pentru clientii tai.
 • Defirea unui status particularizat pentru tranzactiile incheiate cu succes - aceste tranzactii se pot apoi identifica cu mult mai usor in lista comenzilor tale. De asemenea, un status particular al acestor tranzactii este util si in analiza rapoartelor de vanzare.
 • Filtru optiune plata in functie de zona geografica - prin extensia noastra iti poti defini o zona geografica pentru ca optiunea de plata prin cardurile CreditEurope sa fie afisata.
 • Mod facil de introducere a datelor de test sau de productie - puteti introduce cu usurinta datele de conectare necesare atat pentru modul de test cat si pentru live in doar cateva campuri clar definite.
 • Definirea unui pre-ID particular pentru comanda - este extrem de util in modul de test pentru a reduce erorile de emitere si de numerotare a facturilor
 • Post-URL particularizat - din motive de securitate, URL-ul pentru mediul de test nu este acelasi cu cel pentru mediul live (productie). Nu ai nevoie de cunostinte de programare sau indicatii suplimentare pentru a schimba aceasta adresa in fisiere diferse. Prin extensia noastra, acest camp este vizibil in configurarile modulului si il poti modifica cu multa usurinta.
 • Timp de asteptare custom - prin extensia noastra, vei putea sa definesti cat timp va astepta clientul(in secunde) pana va reveni pe pagina magazinului dupa ce a finalizat o plata prin cartile de credit CreditEurope
 • Activarea sau dezactivarea unui card sau a ambelor (Advantaj si/sau Optimo)

NOTA: pastreza ".ocmod.zip" in numele arhivei.
Daca extensia se instaleaza manual, atunci fisierul "install.xml" se va redenumi in "credit_europe_cards.ocmod.xml" si se va copia in /system.
Daca extensia se instaleaza folosind zona dedicata Extension din opencart, atunci nu este necesara nicio alta corectie.
Dupa instalarea extensiei, se vor reimprospata modificarile.
Se vor defini cate un cod ISO 4217 pentru fiecare moneda astfel incat extensia sa functioneze corect cu aceste valute (vor fi furnizate informatii punctuale - link direct).
Se va defini un cod de limba ce reprezinta codul de limba suportat de procesator pentru afisarea informatiilor in caz ca site-ul este afisat in limba respectiva (se considera ca implicit valoarea stabilita pentru limba implicita a site-ului, sau, in lipsa acesteia 'en').

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie

Plateste cu cardurile Credit Europe - Card Advantaj si Card Optimo (3DSecure)

 • Producator: LISAL
 • Model: MLIS-OP-PAY-CUCACO
 • Disponibilitate: In Stoc
 • 535,50 lei
 • Pretul afisat contine TVA.
 • Fara TVA: 450,00 lei

Optiuni disponibile

Livrare: Produsele descarcabile sunt disponibile odata ce comanda este finalizata.
Garantie hardware: 12 luni, daca nu este altfel specificat in produs (mai multe informatii aici)

Afla detalii, contacteaza-ne!

*Informatiile sunt orientative. Orice comanda se considera acceptata numai dupa ce a fost confirmata telefonic.

Nu esti hotarat daca extensia este ceea ce iti trebuie? Iti putem furniza un link demo. Contacteaza-ne pentru detalii.

Etichete: plata online, card avantaj, card optimo, rate, extensie, modul, opencart