Meniu
Cos de cumparaturi

Albume foto | eGato.ro

Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea bebelusului si este inscriptionat cu mesajul "G..
65,00 Lei
Albumul are dimensiunile de 17.5 x 19 centimetri si poate stoca un numar de 80 de fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri.  Coperta se poate..
69,00 Lei
Cel mai frumos dar din viata celui mai bun sot este cu siguranta statutul de tatic.  Cana are diametrul de 7 centimetri si inaltimea de 9 centimetri,..
35,00 Lei
Pusculita, pe care o puteti face cadou la botezul, aniversarea sau nasterea bebelusului, este suflata cu argint si are dimensiunile de aproximativ 11 ..
89,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Rama este argintata, este vesel decorata cu motive specifice bebelusilor si permite stocarea unei fotografii cu diametrul de 8 centimetri. Rama se poa..
59,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet you. Love, mummy&daddy" ("...saptamani pana cand te v..
39,00 Lei
O rama foto eleganta, ideala pentru tinerii parinti ai unor bebelusi gemeni. Dimensiunile ramei sunt de 16.5 x 19.5 centimetri. Dimensiunile fotogra..
69,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet our little miracle" ("...saptamani pana cand ne vom c..
39,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "the best parents get promoted to grandparents" ("cei mai buni parinti sunt p..
39,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)