Meniu
Cos de cumparaturi

Bacanie | eGato.ro

Un kit pentru realizarea amprentei care contine 2 pungute cu material moale si usor de folosit! Diametrul cercului este de 16 centimetri. Instructiu..
45,00 Lei
Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
129,00 Lei
O rama foto rabatabila, pe care o puteti pozitiona pe mobilier, acasa sau la birou, pentru a avea mereu cu dumneavoastra, amintirea bebelusului. Va pu..
85,00 Lei
Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
79,00 Lei
Daca va doriti sa aveti o rama foto in interiorul careia sa pastrati amprenta manutei si piciorusului si una dintre pozele dragi, atunci puteti opta p..
109,00 Lei
Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal Adora Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal Adora
Profita de
OFERTA
-18 %
Un kit pentru realizarea amprentei, usor de folosit, deosebit prin existenta celor 3 fundaluri incluse in pachet: roz, bleu si gri cu stelute. Instru..
65,00 Lei 79,00 Lei
O rama foto rabatabila, pe care o puteti pozitiona pe mobilier, acasa sau la birou, pentru a avea mereu cu dumneavoastra, amintirea bebelusului. Va pu..
129,00 Lei
Decorata cu motive specifice bebelusilor si animalute, coperta albumului este prevazuta cu cadru argintat si se poate personaliza cu o fotografie simp..
79,00 Lei
Albumul foto pentru Craciun este fabricat din carton dur si inscriptionat cu mesajul "Baby's First Christmas" (primul Craciun al bebelusului). Pe cope..
59,00 Lei
Album foto My Christening Day Celebrations Album foto My Christening Day Celebrations
-22 %
Coperta albumului este prevazuta cu cadru argintat si se poate personaliza cu o fotografie simpatica de la botez care sa aiba dimensiunile de 8 x 13 c..
69,00 Lei 89,00 Lei
ASEPTOPRINT Liquid este un produs concentrat pentru dezinfecţia şi curăţarea amprentelor dentare. Dezinfectantul extrem de eficient este compatibil cu..
178,00 Lei
ASEPTOPRINT Spray este un produs gata preparat pentru dezinfecţia rapidă a amprentelor dentare şi a lingurilor de amprentă. Deoarece formula nu conţin..
57,00 Lei
Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea bebelusului si este inscriptionat cu mesajul "G..
65,00 Lei
Albumul este decorata cu trei simboluri specifice brand-ului Bambino by Juliana. Albumul are 25 de file si permite stocarea a 50 de fotografii cu dime..
65,00 Lei
Bambino by Juliana - Album foto botez bebe Bambino by Juliana
-14 %
Un album elegant pentru botez, decorat cu stelute gri si aurii, care permite stocarea a 50 de fotografii cu dimensiunea de 10 x 15 centimetri.   Albu..
59,00 Lei 69,00 Lei
Albumul foto este inscriptionat cu mesajul "On Your Christening" (cu ocazia botezului tau).  Albumul este crem, are dimensiunile de 17.5 x 18.5 centi..
69,00 Lei
Albumul este decorat cu un ursulet iesit in relief si inscriptionat cu mesajul "precious memories" (amintiri pretioase). Albumul foto cadou are 12 de ..
39,00 Lei
Cel mai frumos dar din viata celui mai bun sot este cu siguranta statutul de tatic.  Cana are diametrul de 7 centimetri si inaltimea de 9 centimetri,..
35,00 Lei
Cubul are 4 fete decorate cu motive specifice bebelusilor, fete care se pot personaliza cu fotografii cu dimensiunile de 5.5 x 5.5 centimetri. Atun..
167,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 251 (13 pagini)