Meniu
Cos de cumparaturi

Bacanie | eGato.ro

Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
109,00 Lei
Decorata cu motive specifice bebelusilor si animalute, coperta albumului este prevazuta cu cadru argintat si se poate personaliza cu o fotografie simp..
99,00 Lei
Un albumul foto cadou, vesel decorat cu personajul Mickey Mouse, pe care il poti darui la atunci cand mergi in vizita la proaspetii parinti, atunci ca..
79,00 Lei
Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea bebelusului si este inscriptionat cu mesajul "G..
65,00 Lei
Albumul are dimensiunile de 17.5 x 19 centimetri si poate stoca un numar de 80 de fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri.  Coperta se poate..
69,00 Lei
Cel mai frumos dar din viata celui mai bun sot este cu siguranta statutul de tatic.  Cana are diametrul de 7 centimetri si inaltimea de 9 centimetri,..
35,00 Lei
Cubul are 4 fete decorate cu motive specifice bebelusilor, fete care se pot personaliza cu fotografii cu dimensiunile de 5.5 x 5.5 centimetri. Atun..
219,00 Lei
Globul este fabricat din polirezin si sticla si contine mesajul "my first birthday" (prima mea aniversare), cifra 1 care sa marcheze primele 12 luni d..
69,00 Lei
Pusculita, pe care o puteti face cadou la botezul, aniversarea sau nasterea bebelusului, este suflata cu argint si are dimensiunile de aproximativ 11 ..
89,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
O rama foto eleganta pentru botez, fabricata din MDF, marca Bambino by Juliana.  Rama are dimensiunile de 19 x 21 cenimetri si permite pastrarea un..
45,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Rama este argintata, este vesel decorata cu motive specifice bebelusilor si permite stocarea unei fotografii cu diametrul de 8 centimetri. Rama se poa..
59,00 Lei
Rama foto, fabricata din MDF, este alba, decorata cu stelute, un ursulet metalic si este inscriptionata cu mesajul "welcome to the world" (bine ai ven..
99,00 Lei
Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe Bambino by Juliana
-42 %
Un cadru elegant, de culoare gri, in interiorul caruia puteti pune amprentele mamei sau tatalui si a bebelusului alaturi de o fotografie preferata.  ..
49,00 Lei 85,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 143 (8 pagini)