Meniu
Cos de cumparaturi

Bacanie | eGato.ro

Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
89,00 Lei
Decorata cu motive specifice bebelusilor si animalute, coperta albumului este prevazuta cu cadru argintat si se poate personaliza cu o fotografie simp..
79,00 Lei
Un albumul foto cadou, vesel decorat cu personajul Mickey Mouse, pe care il poti darui la atunci cand mergi in vizita la proaspetii parinti, atunci ca..
65,00 Lei
Album foto My Christening Day Celebrations Album foto My Christening Day Celebrations
-22 %
Coperta albumului este prevazuta cu cadru argintat si se poate personaliza cu o fotografie simpatica de la botez care sa aiba dimensiunile de 8 x 13 c..
69,00 Lei 89,00 Lei
ASEPTOPRINT Liquid este un produs concentrat pentru dezinfecţia şi curăţarea amprentelor dentare. Dezinfectantul extrem de eficient este compatibil cu..
178,00 Lei
ASEPTOPRINT Spray este un produs gata preparat pentru dezinfecţia rapidă a amprentelor dentare şi a lingurilor de amprentă. Deoarece formula nu conţin..
57,00 Lei
Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea bebelusului si este inscriptionat cu mesajul "G..
65,00 Lei
Albumul are dimensiunile de 17.5 x 19 centimetri si poate stoca un numar de 80 de fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri.  Coperta se poate..
69,00 Lei
Cel mai frumos dar din viata celui mai bun sot este cu siguranta statutul de tatic.  Cana are diametrul de 7 centimetri si inaltimea de 9 centimetri,..
35,00 Lei
Un cadou perfect pentru un nou nascut! Setul este format din: o rama alba, cu dimensiunile de 20.5 x 26.5 centimetri si cu 2 spatii: unul pentru o..
79,00 Lei
Pusculita, pe care o puteti face cadou la botezul, aniversarea sau nasterea bebelusului, este suflata cu argint si are dimensiunile de aproximativ 11 ..
79,00 Lei
O pusculita fabricata din metal, suflata cu argint, pentru care puteti opta atunci cand aveti nevoie de un cadou deosebit.  Diametrul pusculitei este..
69,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
O rama foto eleganta pentru botez, fabricata din MDF, marca Bambino by Juliana.  Rama are dimensiunile de 19 x 21 cenimetri si permite pastrarea un..
45,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 224 (12 pagini)