Nou Google My Business - smart marketing

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Ce ce este acest plugin important?

Crearea conținutului in Compania mea pe Google devine un factor SEO tot mai important. Dar problema este că poate fi un inconvenient in a crea conținut nou și astfel acest aspect este ușor de uitat. Cu acest plugin puteți începe să obțineți mai mult conținut pe pagina dvs. de afaceri sau pe clienții dvs. de pe Google, fără a fi nevoie să efectuați operațiuni suplimentare.

Ce face acest plugin?

Acest plugin vă permite să publicați produse sau postări personalizate simple pe pagina dvs. in Compania mea pe Google.
Produsele pot fi publicate ca (oricare sau toate):

 • Posturi standard
 • Posturi de produse
 • Postări de oferite (dacă produsul are un preț sau un discount special pentru un produs și pentru grupul de clienți implicit)

Postarile personalizate pot fi publicate ca:

 • Posturi standard
 • Posturi de evenimente


Cum utilizez acest plugin?

După ce ați instalat modulul cu succes, navigați in modulul → Setări și activați-l. Nu aveți nevoie să completați Id-ul App Client, Secret și Redirect URI decât dacă doriți cu adevărat. Există o aplicație Google implementată pe care o puteți folosi în mod prestabilit. Acest plugin se conectează cu acea aplicație la Compania mea pe Google pentru a vă gestiona postările. Va trebui să-i dați permisiunea să faceți acest lucru.

După ce activați modulul, puteți completa opțiunile de distribuire în tabul respectiv. Există șabloane personalizabile pentru conținutul postului de produs și numele ofertei. Puteți să faceți clic pe optiunile sugerate pe partea laterală pentru a le utiliza. Acestea vor fi înlocuite automat cu câmpul de produs respectiv. Acest plugin are, de asemenea, o capacitate de postare automată prin CRON JOB. Puteți limita numărul de postări trimise pe rulare prin modificarea setării limită a numărului de produse în bloc (10 în mod implicit). De asemenea, puteți să vă trimiteți produsele ca produs / ofertă / standard (oricare sau toate) prin CRON.

Pentru a accesa informațiile despre Compania mea pe Google, trebuie mai întâi să vă conectați prin intermediul butonului "Conectează-te cu compania mea pe Google" în tabul cu același nume. Va trebui să acceptați să acordați aplicației permisiunea de a vă gestiona postările.

După conectare, veți fi returnat la setările modulului. Aici trebuie să selectați unul dintre conturile dvs. (majoritatea au un singur cont) în fila Selectare cont, apoi să selectați locațiile corespunzătoare respectivului cont în fila Locație de selectare. După ce ați făcut aceste selecții, faceți clic pe butonul "Salvați toate setările" pentru a face selecția dvs. permanentă, altfel selecția dvs. va fi disponibilă numai pentru sesiunea dvs. opencart curentă (numai selecțiile salvate sunt disponibile pentru CRON).

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie

Google My Business - smart marketing

 • Producator: LISAL
 • Model: MLIS-OP-FEED-GMB
 • Disponibilitate: In Stoc
 • 178,50 lei
 • Pretul afisat contine TVA.
 • Fara TVA: 150,00 lei

Optiuni disponibile

Livrare: Produsele descarcabile sunt disponibile odata ce comanda este finalizata.
Garantie software: 3 luni, daca nu este altfel specificat in produs (mai multe informatii aici)

Afla detalii, contacteaza-ne!

*Informatiile sunt orientative. Orice comanda se considera acceptata numai dupa ce a fost confirmata telefonic.

Nu esti hotarat daca extensia este ceea ce iti trebuie? Iti putem furniza un link demo. Contacteaza-ne pentru detalii.