Meniu
Cos de cumparaturi

Articole botez

O rama foto superba, in forma a doua inimioare legate, ideala pentru a fi daruita cadou. Rama are suport de sustinere, putand fi pusa pe orice supraf..
39,00 Lei
Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea micutei si este inscriptionat cu mesajul "Gorge..
65,00 Lei
Albumul este decorata cu un simpatic ursulet metalic si este porivit pentru 80 de fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri.  Fotografia pe ..
59,00 Lei
Pearhead - Album foto bebe Momentele fericite merita sa fie imortalizate, ele devenind peste multi ani amintiri frumoase, care vor aduce multa bucuri..
65,00 Lei
Un album elegant pentru botez, decorat cu stelute gri si aurii, care permite stocarea a 50 de fotografii cu dimensiunea de 10 x 15 centimetri.   Albu..
69,00 Lei
Albumul foto este inscriptionat cu mesajul "On Your Christening" (cu ocazia botezului tau).  Albumul este crem, are dimensiunile de 17.5 x 18.5 centi..
69,00 Lei
Albumul este decorat cu un simpatic ursulet metalic si este potrivit pentru 80 de fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri. Fotografia pe a..
59,00 Lei
Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
89,00 Lei
Albumul este alb, decorat cu o cruciulita discreta, un ursulet argintat si mesajul "Christening Day" (Ziua Botezului). Pe prima pagina din interior..
59,00 Lei
In interiorul acestui caiet al bebelusului puteti pastra cele mai dragi amintiri! De la vestea ca sunteti insarcinata pana la venirea pe lume a celor ..
109,00 Lei
In interiorul acestui caiet al bebelusui puteti pastra cele mai dragi amintiri de cand acesta era mic! De la vestea ca sunteti insarcinata pana la ven..
109,00 Lei
In interiorul acestui caiet al fetitei puteti pastra cele mai dragi amintiri de cand aceasta era mica! De la vestea ca sunteti insarcinata pana la ven..
109,00 Lei
In interiorul acestui caiet, fericitii parinti pot asterne diferite amintiri legate de bebelusul lor cum sunt evolutia lui, informatii despre mama si ..
109,00 Lei
Orice proaspat tatic va aprecia aceasta cana eleganta, potrivita pentru servirea cafelei sau a ceaiului, la birou sau acasa.  Cana este fabricata din..
49,00 Lei
Puteti oferi aceasta cana cu design elegant oricarei persoane dragi care stie ca viata de mamica aduce cu sine provocari si momente nepretuite! Cana ..
49,00 Lei
Pastrarea amintirilor dragi din perioada de bebelusie, se poate face acum in interiorul acestei cutii din lemn, marca Pearhead. Pachetul contine: o p..
159,00 Lei
Realizati si pastrati pentru totdeauna mulajul manutei si piciorusului bebelusului, cu ajutorul acestei cutii foarte simpatice! Pachetul include: o c..
59,00 Lei
Realizati si pastrati pentru totdeauna mulajul manutei si piciorusului fetitei cu ajutorul acestei cutii foarte simpatice! Pachetul include: o cutie,..
59,00 Lei
Realizati si pastrati pentru totdeauna mulajul manutei si piciorusului celor mici! Pachetul include: o cutie, material de amprentare, un roller, 1 pi..
65,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 121 (7 pagini)