Meniu
Cos de cumparaturi

Deuro Baby SRL

Pentru ca exista multe momente importante in viata unui bebelus, fie ca sunteti fericitii parinti, fie ca sunteti nasi, bunici sau altcineva drag din viata bebelusului, la magazinul online K&R Baby gasiti cadoul potrivit dintr-o gama variata de cadouri pentru bebelusi, kit-uri amprenta mulaj, rame foto, albume foto, cadouri botez, cadouri pentru prima aniversare, cadouri pentru ruperea turtei si taierea motului sau cadouri pentru primul Craciun.

Ecografiile se numara printre amintirile pe care fiecare mamica le pastreaza. Poti inrama 3 dintre ele, cu dimensiunea de 7.6 x 10.2 centimetri, in in..
75,00 Lei
Un kit pentru realizarea amprentei care contine 2 pungute cu material moale si usor de folosit! Diametrul cercului este de 16 centimetri. Instructiu..
45,00 Lei
Un kit pentru realizarea amprentei, usor de folosit, deosebit prin existenta celor 3 fundaluri incluse in pachet: roz, bleu si gri cu stelute. Instru..
65,00 Lei 79,00 Lei
Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
129,00 Lei
Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
79,00 Lei
Daca va doriti sa aveti o rama foto in interiorul careia sa pastrati amprenta manutei si piciorusului si una dintre pozele dragi, atunci puteti opta p..
109,00 Lei
O rama foto rabatabila, pe care o puteti pozitiona pe mobilier, acasa sau la birou, pentru a avea mereu cu dumneavoastra, amintirea bebelusului. Va pu..
129,00 Lei
O rama foto rabatabila, pe care o puteti pozitiona pe mobilier, acasa sau la birou, pentru a avea mereu cu dumneavoastra, amintirea bebelusului. Va pu..
85,00 Lei
Un set de amprentare dedicat nou nascutilor si format dintr-un ink pad cu cerneala si doua cartonase. Tot ce trebuie sa faceti pentru realizarea ampr..
35,00 Lei
Un kit pentru realizarea mulajului manutei sau piciorusului format dintr-o punguta cu material de amprentare, un roller, un cerc pentru decupaj, 1 pai..
49,00 Lei
Un kit pentru realizarea mulajului manutei sau piciorusului format dintr-o punguta cu material de amprentare bleu, un roller, un cerc pentru decupaj, ..
55,00 Lei
Un kit pentru realizarea mulajului manutei sau piciorusului format dintr-o punguta cu material de amprentare roz, un roller, un cerc pentru decupaj, 1..
55,00 Lei
Realizati si pastrati pentru totdeauna mulajul manutei sau piciorusului baietelului vostru, cu ajutorul acestei cutii foarte simpatice! Pachetul incl..
59,00 Lei
Realizati si pastrati pentru totdeauna mulajul manutei sau piciorusului bebelusei, cu ajutorul acestei cutii foarte simpatice! Pachetul include: o cu..
39,00 Lei 59,00 Lei
Rama foto Pearhead pentru pastrarea fotografiei mamei, tatalui si bebelusului poate fi un cadou perfect pentru toti cei dragi tie care sarbatoresc ven..
69,00 Lei
Un set de amprentare pentru nou nascuti, format dintr-un ink pad cu cerneala bleu si doua cartonase. Tot ce trebuie sa faceti pentru realizarea ampre..
35,00 Lei
Pentru ca ofera posibilitatea personalizarii cu numele si amprenta bebelusului, acest glob de Craciun de la Pearhead poate deveni oricand o decoratiun..
55,00 Lei
O rama foto tripla pe care o puteti integra in decorul oricarei camere! In pachet se afla rama cu dimensiunile de 45 x 19 centimetri, 2 pungi de mate..
149,00 Lei
O rama foto tripla pe care o puteti integra in decorul oricarei camere sau birou! In pachet se afla rama cu dimensiunile de 45 x 19 centimetri, o rig..
149,00 Lei
Rama tripla cu 3 spatii - unul pentru fotografie si doua pentru mulaje - este perfecta pentru realizarea unei amintiri de neuitat! In pachet puteti ga..
145,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 362 (19 pagini)
Pearhead - Rama foto pentru ecografii
Pearhead - Rama foto Family Frame
Afişare 1 - 20 din 362 (19 pagini)