Meniu
Cos de cumparaturi

MarketPlace eGato.ro

Marketplace EGATO

Creste-ti afacerea!
Te inscrii astazi si vinzi produsele tale la peste 100.000 de clienti zilnic.
Multe magazine sunt deja inregistrate si au obtinut rezultate impresionante.
Poti accesa platforma de oriunde, de pe telefon, tableta sau PC.
EGATO.ro ofera tot ce ofera si Marketplace-urile concurente.

1. Inregistreaza-te

- Trebuie sa ai o firma inregistrata

- Trimiti cererea de inregistrare

- Semnezi contractul de colaborare


2. Listeaza produsele

- Nu e nimic complicat!

- Incarca oferta cu produsele tale

- Poti lista mii de produse

3. Expediaza produsele

- Administrezi comenzile si livrarile din aplicatie

- Te ajutam sa optimizezi vanzarile

- Ai parte de suportul nostru

4. Banii ajung la tine

- Tranzactiile sunt securizate

- Platesti comision doar pentru produsele livrate

- Nu ai costuri suplimentare

Marketplace-ul eGato.ro reprezintă o oportunitate simplă și eficientă de a comercializa produse pe platforma egato.ro. Platforma se adresează comercianților online, offline, importatorilor și producătorilor. Platforma permite comerciantilor să își stabilească singuri condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile, atâta timp cât asigură clienților înalte standarde de calitate.

Lansat la finalul anului 2021, Marketplace-ul eGato.ro a ajuns la cateva zeci de parteneri înregistrați și peste 20000 de produse disponibile a fi achizitionate, în primele 3 luni.

Marketplace-ul eGato.ro vine în avantajul companiilor la început de drum și start-up-urilor care pot vinde direct și astfel nu au nevoie de propriu magazin online. Acestea pot crea un cont si incarca produse gratuit. Astfel investiția inițială este mult redusă. In acelasi timp fiecare comerciant are acces la o bază impresionantă de clienți. Practic, Marketplace-ul eGato.ro este o platformă de comerț electronic care poate fi folosită de orice industrie sau nișă specializată.

În mod continu, platforma eGato.ro se adapteaza la noile cerinte tehnologice si de marketing. De asemenea, se oferă suport dedicat tuturor partenerilor și cere constant feedback în vederea îmbunătățirea funcționalităților oferite.

Marketplace-ul implică și partea de promovare pentru parteneri: magazinul online oferă toate canalele de marketing pentru facilitarea promovării produselor punând la dispoziția partenerilor know-how-ul acumulat în experiența în online.

Pentru anul 2021, eGato.ro își propune ca obiectiv să înregistreze primii 1000 de comercianți care să aducă peste 1 milion de produse.