Meniu
Cos de cumparaturi

Rame foto clasice | eGato.ro

Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
89,00 Lei
Acest album foto cadou este decorat cu stelute gri si aurii, este ideal pentru a fi daruit la nasterea bebelusului si este inscriptionat cu mesajul "G..
65,00 Lei
Albumul este decorat cu un ursulet iesit in relief si inscriptionat cu mesajul "precious memories" (amintiri pretioase). Albumul foto cadou are 12 de ..
39,00 Lei
Dimensiuni: aproximativ 10 x 26 x 19 centimetri. Cutiuta, inscriptionata cu mesajul "twinkle twinkle little star, do you know how loved you are?", ..
99,00 Lei
Cu ajutorul acestei cutii pentru pastrarea amintirilor, apartinand brand-ului Bambino, mamicile pot pastra amintirile pretioase ale micutilor si primu..
69,00 Lei
Un cadou perfect pentru un nou nascut! Setul este format din: o rama alba, cu dimensiunile de 20.5 x 26.5 centimetri si cu 2 spatii: unul pentru o..
79,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
O rama foto eleganta, perfecta pentru pastrarea bratarii din maternitate a bebelusului.  Caracteristici: dimensiune fotografie: 10 x 15 centimetri..
59,00 Lei
Rama foto, fabricata din MDF, este alba, decorata cu stelute, un ursulet metalic si este inscriptionata cu mesajul "welcome to the world" (bine ai ven..
69,00 Lei
Un cadru elegant, de culoare gri, in interiorul caruia puteti pune amprentele mamei sau tatalui si a bebelusului alaturi de o fotografie preferata.  ..
85,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet you, Grandchild" ("...saptamani pana cand te vom cuno..
39,00 Lei
Prima ecografie a bebelusului este o amintire pretioasa pentru fiecare viitor parinte. In interiorul acestei rame foto cu lumina, viitori parinti pot..
59,00 Lei
In interiorul acestei rame se pot pune una dintre fotografiile preferate ale bebelusului, mulajul manutei si piciorusului si bratara din maternitate. ..
109,00 Lei
Cu ajutorul acestei rame foto Bambino by Juliana, fabricata din carton dur, una dintre fotografiile dragi facuta la botezul bebelusului, poate fi past..
39,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 104 (6 pagini)