Meniu
Cos de cumparaturi

Rame foto clasice | eGato.ro

Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
89,00 Lei
Un albumul foto cadou, vesel decorat cu personajul Mickey Mouse, pe care il poti darui la atunci cand mergi in vizita la proaspetii parinti, atunci ca..
65,00 Lei
Bambino by Juliana - Kit rama foto amprenta cu cerneala pentru manuta si piciorus Bambino by Juliana
-13 %
Un cadou perfect pentru un nou nascut! Setul este format din: o rama alba, cu dimensiunile de 20.5 x 26.5 centimetri si cu 2 spatii: unul pentru o..
69,00 Lei 79,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Rama foto, fabricata din MDF, este alba, decorata cu stelute, un ursulet metalic si este inscriptionata cu mesajul "welcome to the world" (bine ai ven..
69,00 Lei
Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe Bambino by Juliana
-24 %
Un cadru elegant, de culoare gri, in interiorul caruia puteti pune amprentele mamei sau tatalui si a bebelusului alaturi de o fotografie preferata.  ..
65,00 Lei 85,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet you, Grandchild" ("...saptamani pana cand te vom cuno..
39,00 Lei
Prima ecografie a bebelusului este o amintire pretioasa pentru fiecare viitor parinte. In interiorul acestei rame foto cu lumina, viitori parinti pot..
59,00 Lei
In interiorul acestei rame se pot pune una dintre fotografiile preferate ale bebelusului, mulajul manutei si piciorusului si bratara din maternitate. ..
109,00 Lei
Cu ajutorul acestei rame foto Bambino by Juliana, fabricata din carton dur, una dintre fotografiile dragi facuta la botezul bebelusului, poate fi past..
39,00 Lei
Rama foto cu cadru din lemn, decorata cu stelute aurii si argintii, simbolul Bambino si mesajul "hello baby" are dimensiunile de 25.5 x 20.5 centimetr..
79,00 Lei
Rama foto muzicala permite pastrarea unei fotografii cu dimensiunile de 10 x 15 centimetri si este prevazuta cu o simpatica steluta, care are rolul un..
95,00 Lei
Bambino by Juliana - Rama foto primul an cu amprenta mulaj Bambino by Juliana
-17 %
In interiorul acestei rame se pot pune fotografiile din fiecare luna de viata de pana la un an, amprenta manutei sau piciorusului sau si detalii legat..
79,00 Lei 95,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 53 (3 pagini)