Meniu
Cos de cumparaturi

Rame foto clasice | eGato.ro

Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
109,00 Lei
Un albumul foto cadou, vesel decorat cu personajul Mickey Mouse, pe care il poti darui la atunci cand mergi in vizita la proaspetii parinti, atunci ca..
79,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Rama foto, fabricata din MDF, este alba, decorata cu stelute, un ursulet metalic si este inscriptionata cu mesajul "welcome to the world" (bine ai ven..
99,00 Lei
Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe Bambino by Juliana
-42 %
Un cadru elegant, de culoare gri, in interiorul caruia puteti pune amprentele mamei sau tatalui si a bebelusului alaturi de o fotografie preferata.  ..
49,00 Lei 85,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet you, Grandchild" ("...saptamani pana cand te vom cuno..
39,00 Lei
Cu ajutorul acestei rame foto Bambino by Juliana, fabricata din carton dur, una dintre fotografiile dragi facuta la botezul bebelusului, poate fi past..
39,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet our little miracle" ("...saptamani pana cand ne vom c..
39,00 Lei
O rama foto eleganta, argintata, perfecta pentru a fi daruita nasului de botez. Rama este inscriptionata cu mesajul "Special Godfather". Dimensiuni..
79,00 Lei
O rama foto eleganta, argintata, perfecta pentru a fi daruita nasei de botez. Rama este inscriptionata cu mesajul "Special Godmother".  Dimensiuni: ..
79,00 Lei
Acest set elegant este compus dintr-o rama fabricata din MDF, de culoare gri, un suport cu cerneala, un spatiu pentru amprente (dedicat nou nascutilor..
69,00 Lei
Kit-ul pentru realizarea acestei amprente este compus dintr-o rama fabricata din MDF, de culoare gri, un suport cu cerneala, un spatiu pentru amprente..
99,00 Lei
O rama foto eleganta din aluminiu, ce poate reprezenta oricand, un cadou emotionant pentru proaspatul bunic.  Dimensiuni: 4 inch x 6 inch (aprox. 10 ..
35,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 36 (2 pagini)