Meniu
Cos de cumparaturi

Rame foto clasice | eGato.ro

Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
162,54 Lei
Fotografii din primul an de viata si mulajul manutei si piciorusului celor mici sunt amintiri pretioase pentru foecare parinte. Acest kit include o r..
99,54 Lei
Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal Adora Adora - Kit rama foto simpla cu mulaj si 3 culori pentru fundal Adora
-18 %
Un kit pentru realizarea amprentei, usor de folosit, deosebit prin existenta celor 3 fundaluri incluse in pachet: roz, bleu si gri cu stelute. Instru..
81,90 Lei 99,54 Lei
O rama foto rabatabila, pe care o puteti pozitiona pe mobilier, acasa sau la birou, pentru a avea mereu cu dumneavoastra, amintirea bebelusului. Va pu..
162,54 Lei
Fotografiile din primul an al bebelusului, sunt amintiri emotionante pentru fiecare parinte. Dimensiunile albumului sunt de aproximativ 24 x 29.5 x 3..
89,00 Lei
Un albumul foto cadou, vesel decorat cu personajul Mickey Mouse, pe care il poti darui la atunci cand mergi in vizita la proaspetii parinti, atunci ca..
65,00 Lei
Bambino by Juliana - Kit rama foto amprenta cu cerneala pentru manuta si piciorus Bambino by Juliana
-13 %
Un cadou perfect pentru un nou nascut! Setul este format din: o rama alba, cu dimensiunile de 20.5 x 26.5 centimetri si cu 2 spatii: unul pentru o..
69,00 Lei 79,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul bunicilor inramand una dintre fotografiile dragi facute alaturi de nepotei, in interiorul acestei rame foto elegante , ..
59,00 Lei
Putem aduce zambetul pe chipul oricaror proaspeti parinti cu ajutorul acestei rame foto cu margini argintate de la Bambino by Juliana.  Rama foto s..
59,00 Lei
Primul nepotel aduce bucurie si amintiri in viata bunicilor.  Rama foto este elegant decorata cu luna, stele si un ursulet specific brand-ului si est..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my brother" (eu si fratele meu). Dimensi..
45,00 Lei
Rama foto este decorata cu stelute, este fabricata din polirezin si este inscriptionata cu mesajul "me and my sister" (eu si sora mea). Dimensiuni ..
45,00 Lei
Rama foto, fabricata din MDF, este alba, decorata cu stelute, un ursulet metalic si este inscriptionata cu mesajul "welcome to the world" (bine ai ven..
69,00 Lei
Bambino by Juliana - Rama foto cu amprente mama si bebe Bambino by Juliana
-24 %
Un cadru elegant, de culoare gri, in interiorul caruia puteti pune amprentele mamei sau tatalui si a bebelusului alaturi de o fotografie preferata.  ..
65,00 Lei 85,00 Lei
Rama este din MDF, este decorata cu stelute si inscriptionata cu mesajul "...weeks until we meet you, Grandchild" ("...saptamani pana cand te vom cuno..
39,00 Lei
Cu ajutorul acestei rame foto Bambino by Juliana, fabricata din carton dur, una dintre fotografiile dragi facuta la botezul bebelusului, poate fi past..
39,00 Lei
Rama foto cu cadru din lemn, decorata cu stelute aurii si argintii, simbolul Bambino si mesajul "hello baby" are dimensiunile de 25.5 x 20.5 centimetr..
79,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 76 (4 pagini)